NL | DE
EUREGIO

Grenzeloos innoveren

01_Euregio_andrewsdegen_overview

Euregio Rijn-Waal

Voor de Euregio Rhijn-Waal & INTERREG hebben wij diverse publicaties en een website ontwikkeld. Tekst en beeld tonen succesvolle grensoverschrijdende INTERREG-projecten tussen Nederland en Duitsland. andrews & degen was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gehele brochure, van interviews met projectleiders, copywriting, fotografie en ontwerp tot de vertaling naar het Duits en Engels. Verder hebben wij publicaties voor de kennisalliantie Rijn-Waal en de Grensinfo-publicaties mogen ontwerpen, die informatie bieden over werken, wonen en studeren in België, Duitsland en Nederland.

art direction
copywriting
fotografie
interviews
ontwerp
publicaties
website

Meer dan 160.000 mensen werken
aan de andere kant van de grens

De Euregio Rijn-Waal is een Nederlands-Duits openbaar lichaam, waarbij zo‘n 55 gemeenten en regionale overheden zijn aangesloten. De Euregio Rijn-Waal heeft als belangrijkste doel de grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van economie en maatschappij te verbeteren en te intensiveren. In het werkgebied van de Euregio Rijn-Waal bestaan veel mogelijkheden voor een sterke economische en maatschappelijke ontwikkeling. De Euregio brengt partners bij elkaar om gezamenlijke initiatieven te starten en zo gebruik te maken van synergie-effecten.

Van de Noordzee tot de Nederrijn telt de
Duits-Nederlandse grensregio een
gezamenlijke grens van 460 kilometer

Onze grenzen verdwijnen steeds meer.
Dat geldt zeker ook voor woon-werkverkeer

Volgende case

Mapping the City

Wij geloven in 'good design', vanuit ethisch als ook professioneel gezichtspunt. Graag delen wij onze creatieve visie met organisaties die een positieve bijdrage aan de maatschappij willen leveren.

Gemeente Amsterdam
Goethe Instituut
Medtronic
Ministerie van Justitie & Veiligheid
Botschaft
Cinekid Festival
Jeugdbescherming
Fontys
DNHK
Behaviour Change Group
Radboud Universiteit Nijmegen
Stichting Lezen
NHA
Gemeente Den Haag
Provincie Gelderland

met plezier werken wij in de volgende branches

beleid en bestuur. cultuur & entertainment. duurzaamheid. goede doelen. kennisindustrie. onderwijs & educatie. onderzoek. preventie. startups. zorg & welzijn

Ander perspectief?
Samen kijken we vooruit!

Mail ons