NL | DE
goethe-institut

Vom Tanzbär bis Schiller

Goethe_andrewsdegen_campagne-overview

Goethe Instituut

Wij zijn al ruim tien jaar het creatief bureau voor het Goethe Instituut in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Met lef en soms een knipoog leggen wij met onze ontwerpen de nadruk op de overeenkomsten tussen de Nederlandse en Duitse cultuur in plaats van op de verschillen.

strategie
art direction
campagne
print + digitaal

Met visuele humor, een woordgrap en relativering tonen we wat het Goethe Instituut te bieden heeft. Het Goethe Instituut Nederland bevordert de culturele dialoog tussen Nederland en Duitsland. Het instituut beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk en werkt ook in Nederland intensief samen met openbare en particuliere cultuurdragers, provincies, gemeenten en het bedrijfsleven.

157 Goethe Instituten in 98 landen
geven informatie over cultuur, taal en andere
algemene aspecten van Duitsland

Volgende case

Gedrag & design

Wij geloven in 'good design', vanuit ethisch als ook professioneel gezichtspunt. Graag delen wij onze creatieve visie met organisaties die een positieve bijdrage aan de maatschappij willen leveren.

Gemeente Amsterdam
Goethe Instituut
Medtronic
Ministerie van Justitie & Veiligheid
Botschaft
Cinekid Festival
Jeugdbescherming
Fontys
DNHK
Behaviour Change Group
Radboud Universiteit Nijmegen
Stichting Lezen
NHA
Gemeente Den Haag
Provincie Gelderland

met plezier werken wij in de volgende branches

beleid en bestuur. cultuur & entertainment. duurzaamheid. goede doelen. kennisindustrie. onderwijs & educatie. onderzoek. preventie. startups. zorg & welzijn

Ander perspectief?
Samen kijken we vooruit!

Mail ons