NL | DE
sternbuschbad

Waterpret in het bos

00_Sternbusch_andrewsdegen_overview

Sternbuschbad

andrews & degen ontwikkelde in opdracht van Stadtwerke Kleve een dynamische visuele identiteit voor het nieuwe Sternbuschbad, een modern familie- en sportbad mét buitenzwembad. De identiteit is variabel en is daardoor in staat de verschillende facetten van het bad (ook binnen het logo) te communiceren. De identiteit is zowel ruimtelijk (vlaggen, bewegwijzering, etc.) als naar diverse on- en offline media vertaald. Voor het narrowcastingssystem binnen het bad zelf zijn infographics ontwikkeld. Daarnaast is er een responsive website ontworpen en technisch geïmplementeerd.

strategie
art direction
visuele identiteit
on- en offline media
website

Een dynamische identiteit
voor een modern en idyllisch zwembad

In het bosgebied Sternbusch bij het Duitse Kleef ligt het nieuwe Sternbuschbad, een familie- en sportbad met buitenzwembad dat het hele jaar door geopend is. De moderne en ruime architectuur met grote raampartijen geeft uitzicht op het idyllische bosgebied. Het hoogtepunt is een uitgestrekte parkachtige buitenruimte. Een organisch zwembadlandschap wordt afgewisseld met afwisselende zwembaden en sport- en speelvoorzieningen voor jong en oud.

Volgende case

Grenzeloos innoveren

Wij geloven in 'good design', vanuit ethisch als ook professioneel gezichtspunt. Graag delen wij onze creatieve visie met organisaties die een positieve bijdrage aan de maatschappij willen leveren.

Gemeente Amsterdam
Goethe Instituut
Medtronic
Ministerie van Justitie & Veiligheid
Botschaft
Cinekid Festival
Jeugdbescherming
Fontys
DNHK
Behaviour Change Group
Radboud Universiteit Nijmegen
Stichting Lezen
NHA
Gemeente Den Haag
Provincie Gelderland

met plezier werken wij in de volgende branches

beleid en bestuur. cultuur & entertainment. duurzaamheid. goede doelen. kennisindustrie. onderwijs & educatie. onderzoek. preventie. startups. zorg & welzijn

Ander perspectief?
Samen kijken we vooruit!

Mail ons