NL | DE
Services

Digitale innovatie

Digitale ervaringen creëren

Digitalisering biedt telkens weer nieuwe kansen om informatie te delen, mensen samen te brengen, effectieve tools te ontwikkelen en bij het ondersteunen van specifieke doelen.


Samen innoveren
Wij creëren digitale ervaringen die optimaal aansluiten bij de fysieke wereld en behoeftes van mensen in het echte leven. andrews & degen ontwikkelt websites en apps, geoptimaliseerd en schaalbaar voor elk platform en device.

Prototype it
Je hebt een goed idee… Laat ons dat idee allereerst vertalen naar een prototype op basis van gebruikersinzichten. Vervolgens gaan we aan de slag met het iteratieve design proces en om uiteindelijk tot een goed werkend eindproduct en service te komen.

Diensten
mobiele app
prototype
user experience
user interface
webdesign

Volgende: Workshops

Wij geloven in 'good design', vanuit ethisch als ook professioneel gezichtspunt. Graag delen wij onze creatieve visie met organisaties die een positieve bijdrage aan de maatschappij willen leveren.

Gemeente Amsterdam
Goethe Instituut
Medtronic
Ministerie van Justitie & Veiligheid
Botschaft
Cinekid Festival
Jeugdbescherming
Fontys
DNHK
Behaviour Change Group
Radboud Universiteit Nijmegen
Stichting Lezen
NHA
Gemeente Den Haag
Provincie Gelderland

met plezier werken wij in de volgende branches

beleid en bestuur. cultuur & entertainment. duurzaamheid. goede doelen. kennisindustrie. onderwijs & educatie. onderzoek. preventie. startups. zorg & welzijn

Wij zijn benieuw naar jouw verhaal of vraagstuk!

Mail ons