NL | DE
Services

Workshops

Samen tot inventieve oplossingen komen

Wij verzorgen ook graag binnen jouw organisatie een creatieve workshop of design sprint op maat. Graag inspireren wij jullie team en dagen het op creatief vlak uit om tot nieuwe ideeën te komen.

Workshop ‘Mapping the City’
In onze social design workshop ‘Mapping the City’ kijken we met ontwerpers hoe ze hun creativiteit kunnen inzetten voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Deze social design workshop hebben we met succes in meer dan 25 landen gegeven.

Ook dichter bij huis kan de ‘Mapping the City’ aanpak een verrassende manier zijn om jouw organisatie, onderzoek of project scherper in beeld te krijgen. Zo kan je zorgen voor nieuwe perspectieven, verhalen en bevindingen. Ook kan je op deze manier draagvlak creëren voor een idee. Wat zou jij samen met jouw team willen ‘mappen’?

Hogeschool van Amsterdam
We zijn als docent en coach verbonden aan de faculteit Communicatie Multimedia Design (CMD) van de HvA. Deze inspirerende omgeving houdt ons up-to-date met de laatste digitale trends en technologische innovaties. Zo coachen en begeleiden wij onder andere studenten die afstuderen en op weg zijn naar hun toekomstige loopbaan.

Diensten
design sprint
inspiratiesessie
workshop

previous: Digitale innovatie

Wij geloven in 'good design', vanuit ethisch als ook professioneel gezichtspunt. Graag delen wij onze creatieve visie met organisaties die een positieve bijdrage aan de maatschappij willen leveren.

Gemeente Amsterdam
Goethe Instituut
Medtronic
Ministerie van Justitie & Veiligheid
Botschaft
Cinekid Festival
Jeugdbescherming
Fontys
DNHK
Behaviour Change Group
Radboud Universiteit Nijmegen
Stichting Lezen
NHA
Gemeente Den Haag
Provincie Gelderland

met plezier werken wij in de volgende branches

beleid en bestuur. cultuur & entertainment. duurzaamheid. goede doelen. kennisindustrie. onderwijs & educatie. onderzoek. preventie. startups. zorg & welzijn

Wij zijn benieuw naar jouw verhaal of vraagstuk!

Mail ons