NL | DE
Services

Visual design

Zien is geloven: de kracht van design

Vanuit een strategische basis creëren wij visuele concepten met een wisselwerking tussen offline en online-kanalen. Ons creatief werk is multimediaal inzetbaar, inspireert en spreekt tot de verbeelding.


Verbindende campagnes
Wij streven naar een krachtige beeldtaal; het creëren van betekenis met behulp van beeld. Beeld en taal moeten elkaar versterken om de juiste snaar bij mensen te raken. Een goede campagne zorgt voor verbinding, activeert en sluit aan bij de identiteit van een doelgroep. Toepassing van gedragskennis geeft campagnes extra diepte en zorgt voor een optimaal gedragseffect. Altijd met gevoel voor de esthetische kwaliteit en liefde voor detail.

Diensten
branding
campagne
editorial
huisstijl
motion
mobiele apps
webdesign

Dynamische beeldtaal
Wij houden van visuele identiteiten die kunnen ´rijpen´. Een beeldtaal die meegroeit met de tijd, juist door flexibel te zijn binnen de ruimtelijke en digitale context. Herkenbaar en levendig. Een samenspel van vorm, kleur, typografie, taal, grafische elementen en beeld. Wij streven naar digitale interfaces en interacties die gemakkelijk en effectief zijn in het gebruik. Die aansluiten bij de belevingswereld van de gebruiker, met gevoel en aandacht voor de juiste micro-interacties.

Aandacht voor ambacht
Wij worden enthousiast als wij verhalen en ideeën naar tastbare oplossingen mogen vertalen. Bijvoorbeeld publicaties en boeken met aandacht voor typografie, lay-out en beeld, maar ook voor andere belangrijke facetten als het gewicht, de structuur van het papier en de manier van drukken. Drukwerk dat mensen met plezier in handen hebben, kunnen voelen, aan willen ruiken en willen delen met anderen.

Volgende: Behaviour thinking

Wij geloven in 'good design', vanuit ethisch als ook professioneel gezichtspunt. Graag delen wij onze creatieve visie met organisaties die een positieve bijdrage aan de maatschappij willen leveren.

Gemeente Amsterdam
Goethe Instituut
Medtronic
Ministerie van Justitie & Veiligheid
Botschaft
Cinekid Festival
Jeugdbescherming
Fontys
DNHK
Behaviour Change Group
Radboud Universiteit Nijmegen
Stichting Lezen
NHA
Gemeente Den Haag
Provincie Gelderland

met plezier werken wij in de volgende branches

beleid en bestuur. cultuur & entertainment. duurzaamheid. goede doelen. kennisindustrie. onderwijs & educatie. onderzoek. preventie. startups. zorg & welzijn

Wij zijn benieuw naar jouw verhaal of vraagstuk!

Mail ons